Elektro Hoef

Waardig opvolger voor Elektro Hoef

398d5a3ac07c5c7a03e5dcfd2d820d5b14980ecf

 

NUNSPEET – Al geruime tijd de pensioengerechtigde leeftijd gepasseerd, gaat Gerrit van de Hoef nu zijn elektrotechnisch installatiebedrijf overdragen. Van de Hoef: ,,Nu ik een uitstekende opvolger heb kunnen vinden in Frits Baarssen uit Urk is het goed om te gaan afbouwen. We werken al enige tijd samen en per 1 november zal Frits de klantenkring in zijn geheel overnemen”.
Gerrit van de Hoef, afkomstig uit IJsselstein, begon al in 1975 als zelfstandig ondernemer als elektrotechnisch installateur. In 1990 vestigde hij zich in Nunspeet in het pand van bakkerij van Lohuis. Later ging hij ook de verkoop en reparatie van het witgoed erbij doen. Landelijk erkend en met liefde voor zijn vak heeft hij in al die jaren een uitgebreide klantenkring opgebouwd.
Toegevoegde waarde
Van de Hoef: ,,We hebben altijd klaar willen staan voor onze klanten met goede service en een persoonlijke benadering. En ook als er buiten de reguliere werkuren problemen waren stonden we klaar om te helpen. Dat is altijd onze kracht en toegevoegde waarde geweest. Nu ik inmiddels de zeventig gepasseerd ben en me nog goed voel, wordt het tijd om te gaan stoppen. Ik doe dat met het volste vertrouwen nu ik een waardige opvolger heb kunnen vinden in Frits Baarssen uit Urk. Ik ben er van overtuigd dat hij het werk in dezelfde sfeer en met dezelfde service en toewijding zal doen zoals de klanten dat van ons gewend zijn. Ook de naam Elektro Hoef zal onder hem gehandhaafd worden”.
Service
Frits Baarssen is ook al 25 jaar als zelfstandig ondernemer in de witgoedbranche actief. Frits: ,,Ik werk ook al jaren als witgoedmonteur en heb in Flevoland inmiddels ook een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Dit is mijn ding. Ik ben graag met klanten bezig en ben blij dat ik de gelegenheid heb om het werk van Gerrit van de Hoef over te nemen. Het is de aangrenzende regio en sluit naadloos aan bij mijn eigen klantenkring. In de periode dat we nu samenwerken is mij duidelijk geworden dat we vanuit dezelfde motivatie en klantgerichtheid ons werk doen. Voor de klanten van Elektro Hoef zal er niets veranderen. We blijven dezelfde service en klantvriendelijke benadering bieden. En ook in de nieuwe situatie worden geen voorrijkosten in rekening gebracht. In de service ligt onze kracht en daar mogen de klanten op blijven rekenen”.
Het telefoonnummer van Elektro Hoef blijft vooralsnog ongewijzigd in 0341-251692.

Artikel: Nunspeets Belang maandag 15 augustus 2016